20140120

Blaastest bijrijder in België

[~Time Published January 20, 2014 at 07:58PM]

*/*/*/*/*/\*\*\*\*\*

Een Belgische agent heeft een blunder gemaakt door niet de bestuurder te laten blazen voor een alcoholtest maar de bijrijder. Dat melden Belgische media.


De auto met Belgisch kenteken had het stuur aan de rechterkant. Waarschijnlijk lette de agente niet op en stond ze aan de verkeerde kant. "Ik ben nog altijd niet uitgelachen", zegt de Belgische bestuurder in de Gazet van Antwerpen.


"Op het nippertje"


"Toen ik de politiecontrole zag, dacht ik: oei, ik heb twee Duvels en een pintje op", aldus Van Den Kieboom. "Dat was wel al een paar uur voor de controle maar als ik had moeten blazen, dan was het op het nippertje geweest."


De agent kwam aan de linkerkant staan en vroeg de vrouw van de bestuurder of ze even wilde blazen. "Mijn vrouw deed dat, hoewel ze amper kon blazen door de slappe lach. Toch had de agente niets door."


Toen bleek dat de vrouw niets had gedronken, kreeg ze van de agent een BOB-sleutelhanger en mocht haar man verder rijden. De Belgische politie heeft niet gereageerd op de blunder.




*/*/*/*/*/View@Source\*\*\*\*\* (http://ift.tt/1e2joD5)



[IFTTTautoSHAREv1.015 | Shared with ifttt.com More shared news etc on: http://bit.ly/Schavuiten_blog | RSS source: http://ift.tt/1heth1N]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten